Eiland Tholen biedt u de mogelijkheid om uw evenement op onze kalender te vermelden. Hiervoor heeft u twee mogelijkheden: plaatsen of plannen.

Evenement plannen

Is uw evenement nog niet definitief ingepland, maar wilt u de datum toch alvast ‘reserveren’, dan kunt u deze inplannen op onze voorlopige kalender. Zodra uw evenement is ingepland zien andere organisatoren welke data eventueel al bezet (natuurlijk onder voorbehoud) zijn. Op onze voorlopige kalender kunt u ook gemakkelijk zien of er al andere evenementen zijn gepland, zodat u hier rekening mee kunt houden bij het plannen van uw evenement.

Gebruik het formulier dat u onderaan de pagina met de voorlopige kalender vindt om uw evenement in te plannen. (Klik op de grijze balk onder de kalender om het formulier te openen).

Plan uw evenement

Evenement plaatsen

Is uw evenement al georganiseerd en wilt u het vermeld hebben op onze kalender. Dat gaat heel eenvoudig. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en uw evenement zal (na goedkeuring) worden opgenomen in onze kalender.

Plaats uw evenement

Overzicht genereren (PDF)

Via onze site heeft u de mogelijkheid om zichzelf aan te melden voor een mailing waarbij u regelmatig een overzicht van de kalender in uw mailbox ontvangt. Wilt u de kalender zelf genereren (PDF formaat)? Gebruik dan onderstaande knop. Via een formulier kunt u invullen welke gegevens u in de PDF op wilt laten nemen.

Genereer PDF

Terug

Nieuws

 

Toeristische kaart Tholen

21 juni 2016

Op de bijeenkomst van Stichting Tholen Beter Bekend, maandag 20 juni, werd het eerste exemplaar van de Toeristisch...

 

Bijeenkomst Tholen Beter Bekend

7 december 2015

Op de onlangs gehouden bijeenkomst Tholen Beter Bekend in de Haestinge te Sint-Maartensdijk, passeerden verschille...