Naast een rijke natuur en veel mogelijkheden tot recreatie, heeft het eiland Tholen ook een goed voorzieningenniveau. In alle kernen zijn goede scholen, voldoende winkels en tal van verenigingen. Essentieel voor plezierig wonen op Tholen!

Scholen

Tholen kent diverse peuterspeelzalen in verschillende plaatsen. Ook staan in iedere kern op Tholen één of meerdere basisscholen. Het zijn zowel openbare als bijzondere basisscholen. Tevens is er een school voor speciaal basisonderwijs. Naast de peuterspeelzalen en de basisscholen heeft Tholen ook één middelbare school.

Lees meer

Winkels

Het winkelaanbod is vrij divers op Tholen. Bijna iedere kern heeft een supermarkt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Jumbo in Sint-Annaland en Albert Heijn in Tholen. Vaak bevinden zich in de nabijheid hiervan nog andere winkels. In de grotere plaatsen meer dan in de kleinere. Maar overal is wel iets te koop.

Lees meer

Verenigingen

Wat zou Tholen zijn zonder het uitgebreide verenigingsleven? Dit is dan ook in grote mate aanwezig. In alle facetten: denk aan (water)sport, cultuur, natuur en welzijn.

Lees meer

Nieuws

 

Groei Thoolse werkgelegenheid sterkste in regio

11 januari 2018

Zowel de groei van de werkgelegenheid als het starten van een nieuwe bedrijf is nergens zo groot als in Tholen. Wa...

 

Uitslag Thoolse Ondernemersprijzen bekend!

15 november 2017

Tijdens de Thoolse Ondernemersavond op dinsdag 14 november 2017 is MDE Automations als de Thoolse Starter 2017 en ...