Naast een rijke natuur en veel mogelijkheden tot recreatie, heeft het eiland Tholen ook een goed voorzieningenniveau. In alle kernen zijn goede scholen, voldoende winkels en tal van verenigingen. Essentieel voor plezierig wonen op Tholen!

Scholen

Tholen kent diverse peuterspeelzalen in verschillende plaatsen. Ook staan in iedere kern op Tholen één of meerdere basisscholen. Het zijn zowel openbare als bijzondere basisscholen. Tevens is er een school voor speciaal basisonderwijs. Naast de peuterspeelzalen en de basisscholen heeft Tholen ook één middelbare school.

Lees meer

Winkels

Het winkelaanbod is vrij divers op Tholen. Bijna iedere kern heeft een supermarkt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Jumbo in Sint-Annaland en Albert Heijn in Tholen. Vaak bevinden zich in de nabijheid hiervan nog andere winkels. In de grotere plaatsen meer dan in de kleinere. Maar overal is wel iets te koop.

Lees meer

Verenigingen

Wat zou Tholen zijn zonder het uitgebreide verenigingsleven? Dit is dan ook in grote mate aanwezig. In alle facetten: denk aan (water)sport, cultuur, natuur en welzijn.

Lees meer

Nieuws

 

Uitreiking ondernemersprijzen dinsdag 14 november

26 oktober 2017

Eens in de twee jaar worden door het bestuur van het Ondernemers Overleg Tholen (OOT) de ondernemersprijzen uitger...

 

Herbestrating Havenplein

14 oktober 2016

Het Havenplein in Sint-Annaland wordt opnieuw bestraat. Men is daarmee begonnen aan de kant van de Annahof en de a...